نقاط قوت :
- سوپاپ اطمينان خودكار براي آزاد سازي فشار در حين پروسه پخت
- ظرف داخلي با دوام و نچسب
- بدنه از جنس استيل ضد زنگ، علاوه بر زيبايي نظافت دستگاه را نيز آسان مي سازد.
- صفحه ديجيتال بزرگ
- 9 سیستم ایمنی
- امكان تنظيم زمان مرحله فشار از 0 تا 59 دقيقه
- امكان گرم نگه داشتن خودكار مواد غذايي
زودپزها چه طور کار می کنند؟
در دیگ های زودپز، مواد غذایی در یک ظرف در بسته و تحت فشار پخته می شوند. با این روش، سرعت پخت افزایش پیدا می کند و غذا در زمان کوتاه تری آماده می شود. هر مایعی در یک دمای خاص به جوش می آید و این دما که به دمای جوش معروف است، برای آب ۱۰۰ درجه سانتی گراد است. نقطه جوش مایعات با بالارفتن فشار افزایش می یابد و با پایین آمدن فشار کاهش پیدا می کند، در واقع اساس کار دیگ های زودپز هم همین است. وقتی غذا را همراه مقداری آب در داخل ظرف می ریزیم و به آن حرارت می دهیم، آب شروع به جوشیدن و بخار شدن می کند. به تدریج بخار آب در داخل ظرف بیشتر می شود و موجب بالا رفتن فشار داخل ظرف می شود، در نتیجه، نقطه جوش آب با افزایش فشار، بالا می رود و به ۱۳۰ درجه سانتی گراد می رسد. قرار گرفتن مواد غذایی در دمای بالا سرعت طبخ را بالا برده و موجب می شود تا غذا در زمان کوتاه تری بپزد.
- امکان جدا شدن کامل درب نظافت دستگاه را آسان تر می کند.
- ظرف داخلی از آلیاژ آلومینیومی ساخته شده که باعث افزایش طول عمر و دوام آن گشته است. روکش طلایی مخصوص نیز باعث ضد خش و نچسب بودن آن می گردد.
- آزادسازی خودکار فشار درون زودپز باعث افزایش ایمنی در حین کار می گردد.
- بدنه از جنس استیل ضد زنگ ساخته شده است که تمیز کردن آن بسیار آسان می باشد.